Hjartasteinn (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I en avsidesliggende fiskelandsby på Island opplever Þor og Kristján en dramatisk sommer. Hjemme hos Þor plager hans to søstre både ham og deres tyngede alenemor, mens Kristjáns mor truer med å forlate familien på grunn av farens voldelige utbrudd. Heldigvis har de to guttene hverandre. På lekeplassen og den lokale kiosken møter Þor og Kristján jevnaldrende til slåsskamper, "kysse-lek" og "gifte-leken". To jenter, Beta og Hanna, forsøker å få oppmerksomheten deres, men Þor og Kristján er samtidig opptatt med å finne ut av følelsene de har for hverandre, i vissheten om at voksenlivets alvor venter etter sommerens ungdommelige sprell.

Guðmundur Arnar Guðmundsons langfilmdebut er delvis basert på hans egne erfaringer, og behandler velkjente oppvekstdrifter med stor ømhet. Filmens fotograf er den prisbelønte nordmannen Sturla Bradth Grøvlen, kjent gjennom EN NATT I BERLIN (2015) og STABUKKER (2015), som fanger den skjøre utforskningen av seksualitet og selvbilder i kontrast til den dramatiske islandske naturen.

Produktfakta

Produksjonsår 2016 Utgitt 2017
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Drama Antall disker 1
Spilletid 2 timer 9 minutter Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Islandsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Guðmundur Arnar Guðmundsson Skuespillere Baldur Einarsson, Blær Hinriksson, Diljá Valsdóttir, Jónína Þórdís Karlsdóttir, Katla Njalddottir, Nanna Kristin Magnusdottir, Nina Dögg Filippusdottir, Rán Ragnarsdóttir, Sveinn Ólafur Gunnarsson, Søren Malling
Bestillingsnummer NY-HJARTASTEINN

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i