Hjelp, Vi Er I Filmbransjen (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Med tre dårlige venner, én dårlig ide og ti millioner kroner som definitivt ikke er hans, går Glenn i gang med å lage spillefilm. Alt dette fordi han prøver å imponere ei dame. Egentlig skulle han ha stoppet før, de skulle jo bare arrangere en falsk audition for å skaffe seg de fineste damene i byen. Men det ene ledet til det andre, og nå lander snart filmstjernen Peter Stormare på Gardermoen for å spille superskurken.

Glenn og gutta må faktisk lage filmen. Det eneste problemet er at de ikke aner hva de holder på med ...

Hjelp, Vi Er I Filmbransjen er en romantisk komedie i beste Hollywood-tradisjon. Rollelista er dessuten stjernespekket, med en god miks av gjengen bak Torsdag Kveld Fra Nydalen og folk fra NRKs komediesuksesser - lett krydret med kjente fjes fra inn og utland, enten i nye roller eller som seg selv. Filmen er regissert av Nini Bull Robsahm (manusforfatter, skuespiller og produsent på Rovdyr) og Patrik Syversen (Rovdyr, Prowl).

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 47 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Nini Bull Robsahm Skuespillere Christian Rubeck, Jenny Skavlan, Jeppe Laursen, Julia Schacht, Lasse Valdal, Peter Stormare, Pia Tjelta, Stig Frode Henriksen
Bestillingsnummer DVD-2981 Leverandør Star Media Entertainment

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende