Hjem - Sesong 1 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det er vinter i den harmoniske innlandsbygda Vestfossen. Tobarnsmammaen Annika drømmer om en perfekt konfirmasjon for sin sønn, verdensmesteren Trine gjør seg klar til sitt livs skirenn, mens odelsjenta Oda gleder seg til å overta familiegården. Men så snus alt på hodet. Bygdas virile countrykonge synger på siste verset og avslører sin hemmelighet. Han er far til alle tre. Jentene er halvsøstre. Den ene løgnen avslører den andre, og snart innser både Annika, Oda og Trine at de ikke er den de trodde de var.

Hjem er en varm dramaserie om lengsel, fest, hest og kjærlighet. Og gitaren til Johnny Cash. En historie om hvordan vårt opphav former oss, og om hvordan de tre søstrene må finne et hjem i hverandre og ikke minst i seg selv.

Produktfakta

Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 6 timer
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Skuespillere Heidi Ruud Ellingsen, Håvard Bakke, Jannike Kruse, Kaia Varjord, Magnus Nielsen, Nils Petter Mørland, Silje Reinåmo, Ulrikke Hansen Døvigen Bestillingsnummer BNA3121756
Serie Hjem Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende