Hjemme Bra, Borte Best (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Unge Nicolas kommer fra en meget velstående familie, og bor sammen med sine foreldre og søsken på et stort gods på landet. Han prøver så godt han kan å ta avstand fra familiebakgrunnen sin, og reiser hver dag inn til byen der han møter tiggervennene sine, og har forskjellige småjobber. På godset hersker moren mens hun daglig gjør sine forretningsreiser med privathelikopter, og faren er innelukket på et rom med sin selvbygde modelljernbane og masse vin. En dag Nicolas kommer hjem, er faren forsvunnet, og det eneste som er igjen etter ham er en togbane og en meget velfylt kjeller.

Regissør Otar Iosseliani tilhører en type fi lmskapere som leker seg med absurde surrealistiske fortellinger der fornuft er følelse, og hvor ironi og humor er våpen. Filmen beveger seg således fram og tilbake mellom kontrastrike miljøer, og setter fattigdom og rikdom opp mot hverandre til vurdering.

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dramakomedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 52 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Fransk) Bildeformater Widescreen 1.66:1
Regissør Otar Iosseliani Skuespillere Lily Lavina, Nico Tarielashvili, Philippe Bas, Stephanie Hainque
Bestillingsnummer 8654/31d0 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende