Hobbiten - Smaugs Ødemark - Utvidet Utgave (DVD)

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
I Hobbiten - Smaugs Ødemark fortsetter det store eventyret til hobbiten Bilbo Lommelun (Martin Freeman). Sammen med trollmannen Gandalv den Grå og tretten dverger ledet av dvergeprinsen Thorin Eikenskjold fortsetter de det farlige oppdraget - å gjenerobre Ensomfjellet og det legendariske dvergekongeriket Erebor.

Reisefølgets ferd går østover i Midgard. Underveis møter de hamskifteren Beorn som ikke alltid er like lett å ha med å gjøre, og i den forræderske skogen Myrkskog må de hanskes med ondskapsfulle og motbydelige edderkopper og mystiske, farlige skogalver. Etter en stopp i Langsjøby, når de til slutt reisens mål. Mot og visdom testes til det aller ytterste, og vennskapet innad i reisefølget blir satt på prøve under møtet med den største faren av alle - den mektige dragen Smaug.

Fra den Oscar-vinnende filmskaperen Peter Jackson (Ringenes Herre) kommer Hobbiten - Smaugs Ødemark, den andre filmen i en trilogi som bygger på den stadig like populære romanklassikeren av J.R.R. Tolkien. Hobbiten er fortellingen om hva som skjer i Midgard 60 år før handlingen i Ringenes Herre.

Denne utvidede utgaven er 25 minutter lengre enn versjonen som ble vist på kino.

Bonusmateriale

  • Audio Commentary with Director/writer/producer Peter Jackson and writer/co-producer Philippa Boyens
  • New Zealand: Home of Middle-Earth - Part 2
  • The Appendices Part 9 & 10

Video

Produktfakta

Produksjonsår 2013 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Fantasy
Antall disker 5 Spilletid 2 timer 59 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Peter Jackson Skuespillere Adam Brown, Aidan Turner, Benedict Cumberbatch, Dean O'Gorman, Evangeline Lilly, Graham McTavish, Ian McKellen, James Nesbitt, Jed Brophy, John Callen, Ken Stott, Lee Pace, Luke Evans, Mark Hadlow, Martin Freeman, Orlando Bloom, Peter Hambleton, Richard Armitage, Stephen Fry, Stephen Hunter, William Kircher
Bestillingsnummer 804361 Serie Hobbiten, Ringenes Herre
Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende