Hodejegerne (m/Engelske Undertekster) (UK-import) (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Han rager bare 1 meter og 68 centimeter over bakken, men bortsett fra det er Roger Brown (Aksel Hennie) en mann som tilsynelatende har alt: Han er Norges mest vellykkede hodejeger, han er gift med den altfor vakre galleristen Diana (Synnøve Macody Lund), han har en altfor dyr villa. Og for å holde hodet over vannet økonomisk, må han stjele litt for mye kunst.

Med bakgrunn som tidligere elitesoldat og toppleder i elektronikkbransjen, er Claes Greve (Nikolaj Coster-Waldau) den perfekte kandidaten til Rogers nye rekrutteringsoppdrag. Greve er dessuten i besittelse av et verdifullt maleri, og Roger øyner dermed sjansen til å bli kvitt sine økonomiske problemer for godt. Planleggingen av hans største og siste kupp settes i gang. Men når Roger faktisk bryter seg inn hos Greve, oppdager han noe som snur hele tilværelsen på hodet - og snart må han flykte for livet.

Kritikerroste Hodejegerne er en intens actionthriller, men også en utfordrende granskning av svik, begjær og dødelige ambisjoner. Regissør Morten Tyldums (Buddy, Varg Veum - Falne Engler) filmatisering av Jo Nesbøs bestselgende kriminalroman ble en enorm suksess blant både publikum og kritikere, med over 100.000 solgte kinoseter i åpningshelgen alene, samt anmeldelser til terningkast fem i VG, Dagbladet og Aftenposten. Dette er første gang noen har filmatisert en av Nesbøs bøker.

Bonusmateriale

  • Behind Headhunters

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Utgitt 2012
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger Thriller Antall disker 1
Spilletid 1 timer 41 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Morten Tyldum
Skuespillere Aksel Hennie, Julie R. Ølgaard, Nikolaj Coster-Waldau, Synnøve Macody Lund Bestillingsnummer MP1160D

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i