Hodejegerne (DVD)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Han rager bare 1 meter og 68 centimeter over bakken, men bortsett fra det er Roger Brown (Aksel Hennie) en mann som tilsynelatende har alt: Han er Norges mest vellykkede hodejeger, han er gift med den altfor vakre galleristen Diana (Synnøve Macody Lund), han har en altfor dyr villa. Og for å holde hodet over vannet økonomisk, må han stjele litt for mye kunst.

Med bakgrunn som tidligere elitesoldat og toppleder i elektronikkbransjen, er Claes Greve (Nikolaj Coster-Waldau) den perfekte kandidaten til Rogers nye rekrutteringsoppdrag. Greve er dessuten i besittelse av et verdifullt maleri, og Roger øyner dermed sjansen til å bli kvitt sine økonomiske problemer for godt. Planleggingen av hans største og siste kupp settes i gang. Men når Roger faktisk bryter seg inn hos Greve, oppdager han noe som snur hele tilværelsen på hodet - og snart må han flykte for livet.

Kritikerroste Hodejegerne er en intens actionthriller, men også en utfordrende granskning av svik, begjær og dødelige ambisjoner. Regissør Morten Tyldums (Buddy, Varg Veum - Falne Engler) filmatisering av Jo Nesbøs bestselgende kriminalroman ble en enorm suksess blant både publikum og kritikere, med over 100.000 solgte kinoseter i åpningshelgen alene, samt anmeldelser til terningkast fem i VG, Dagbladet og Aftenposten. Dette er første gang noen har filmatisert en av Nesbøs bøker.
Bonusmateriale
  • Bakom filmen
  • Musikkvideo
  • Kommentarspor
Produktfakta
Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 2 Spilletid 1 timer 38 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk), DTS (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Morten Tyldum Skuespillere Aksel Hennie, Eivind Sander, Joachim Rafaelsen, Julie R. Ølgaard, Nikolaj Coster-Waldau, Nils Jørgen Kaalstad, Reidar Sørensen, Synnøve Macody Lund
Bestillingsnummer 1939931 Serie Amanda-vinnere, Norske Filmklassikere

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i