Holocaust (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Den dobbelte Oscar-vinneren Meryl Streep og Oscar-nominerte James Woods spiller hovedrollene i denne tidløse miniserien som var enormt omtalt på slutten av 70-tallet. Millioner TV-tittere ble dypt berørt og den kjente scenen fra krystallnatten fikk tusenvis av tyskere til å bekjenne sin medvirkning.

Den jødiske familien Weiss, Dr. Josef og hans kone Frieda, bor i Berlin med sine tre barn. Eldstesønnen Karl er i ferd med å gifte seg med sin kjære Inga Helms, og livet smiler til familien. Men så kommer nazistene til makten og marerittet begynner. Og det blir ikke enklere av at familen Helms er kristne. Vi følger også den andre siden, hvor advokaten og offiseren Erik Dorf er en av idealistene bak ‘The Final Solution’.

Produktfakta

Produksjonsår 1978 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 5 Spilletid 7 timer 24 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Marvin J. Chomsky Skuespillere David Warner, Ian Holm, James Woods, Joseph Bottoms, Meryl Streep, Rosemary Harris, Sam Wanamaker
Bestillingsnummer 803680 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i