Hong Kong Phooey (UK-import) (DVD)

149,00 14900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Collection of episodes from the Hanna-Barbera Productions animated series following the police station janitor whose alter ego's attempts at fighting crime often fail. The episodes are: 'Car Thieves', 'Zoo Story', 'Iron Head the Robot', 'Cotton Pickin' Pocket Picker', 'Grandma Goody (Cat Burglar)', 'Candle Power', 'The Penthouse Bulgaries', 'Batty Bank Mob', 'The Voltage Villain', 'The Giggler', 'The Gumdrop Kid', 'Professor Presto (The Malevolent Magician)', 'TV Or Not TV', 'Stop Horsing Around', 'Mirror, Mirror On the Wall' and 'Great Movie Mystery'.


  • Interactive Menus


Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Barn
Antall disker 1 Bestillingsnummer 1000313525