Hop (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Justin (Keita Mbuyi) og hans far Dieudonnè (Ansou Diedhou) er illegale flykninger som bor i Brussel. En natt, mens en viktig fotballkamp pågår, bytter Justin om på kablene, slik at han og faren kan se kampen på TV. Den store fotballhelten er kongoleseren Emile M'Penza, som spiller i kveldens kamp.

Naboene kommer opp for å protestere, og kaster TV'en ut av vinduet. Dieudonnè og Justin flykter, men Dieudonnè blir tatt av politiet, klarert og sendt ut av landet. Justin kommer i kontakt med en gammel anarkist (Jan Decleir) og hans venninne (Antje De Boeck), sammen bestemmer de seg for å utfordre systemet og få Justins far tilbake.

Dette er regissør Dominique Standaerts spillefilmdebut. Han ble født i Bombay i 1957, vokste opp i USA og Rwanda, før han kom til Belgia og tok sin utdannelse der. Han har tidligere laget flere prisbelønte kortfilmer. Dominique har også skrevet manus til Hop.

Bonusmateriale

  • Includes both BW- and Color-version of the film

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 42 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Surround (Fransk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Dominique Standaert Skuespillere Ansou Diedhiou, Kalomba Mboyi, Sjarel Branckaerts
Bestillingsnummer 6688 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser