Inngår i

Horrible Bosses 2 (DVD)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Denne oppfølgeren til komedien Horrible Bosses har Jason Sudeikis, Jason Bateman, Charlie Day, Jennifer Aniston, Chris Pine, Christoph Waltz, Jamie Foxx og Kevin Spacey på rollelista.

Nick, Dale og Kurt er drittleie av å bli herset med. De bestemmer seg for å starte for seg selv, og dermed forhåpentligvis også få avgjøre sin egen skjebne. Dessverre skal det se ut til at deres skjebne blir å måtte satse alt på lotto. Investoren som i utgangspunktet skulle hjelpe dem snur på flisa og velger i stedet å la de tre ryke og reise.

Desperate og frustrerte bestemmer våre uheldige bekjente seg for å kidnappe investorsvindlerens voksne sønn, og på den måten vinne tilbake forretningsmulighetene ved hjelp av god, gammeldags utpressing.

Blant alle de involverte i det vindskeive utpressingsprosjektet ser det ut til at Nick, Dale og Kurt er de med det svakeste talentet når det kommer til høyt spill og dirty business.

Video
Produktfakta
Produksjonsår 2015 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 43 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Sean Anders Skuespillere Charlie Day, Chris Pine, Christoph Waltz, Jamie Foxx, Jason Bateman, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Kevin Spacey
Bestillingsnummer 1000538403

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i