Horrible Bosses (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager

Det eneste som kunne gjøre hverdagsslitet litt lettere for Nick, Kurt og Dale, ville være å ta rotta på de ufordragelige sjefene deres. I den mørke komedien Horrible Bosses tar de grep for å gjøre nettopp dét.

Å si opp jobben er nemlig uaktuelt. Så med hjelp av litt for mye å drikke og noen tvilsomme tips fra en eks-fange, legger de tre vennene en snirklete og tilsynelatende vanntett plan som skal fjerne arbeidsgiverne deres permanent. Det er bare én hake: selv de aller beste planer er ikke mer vanntette enn hjernene bak.

Jason Bateman, Jason Sudeikis og Charlie Day spiller de tre håpløse ansatte, mens Colin Farrell, Jennifer Aniston og den dobbelte Oscar-vinneren Kevin Spacey er de ufordragelige sjefene deres. Oscar-vinner Jamie Foxx opptrer som eks-fangen med tvilsom troverdighet som hardkokt forbryter. På rollelisten står dessuten Julie Bowen, kjent som Claire i En Moderne Familie, og veteranen Donald Sutherland.

Bonusmateriale

  • Deleted scenes

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 33 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Seth Gordon Skuespillere Charlie Day, Colin Farrell, Donald Sutherland, Jamie Foxx, Jason Bateman, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Kevin Spacey
Bestillingsnummer 1000253416 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende