Hotet (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Lasse Brudell er programmeringsanvarlig ved flybasen i Vidsel i Norrbotten. Han arbeider med det topphemmelige datasystemet EWS til JAS Gripen. Fremmede agenter kidnapper Lasses kone Inger og deres sønn for å få tilgang til den topphemmelige programvaren. Plutselig står det mange milliarder på spill, og Lasse befinner seg i en marerittslignende situasjon.

Major Höglund, lederen for en militær spesialstyrke, blir kalt inn for å bedre sikkerhetsrutinene før en demonstrasjon av Gripen for utenlandske interessenter. Han synes å være Lasses eneste redning, og motvillig begynner de å samarbeide. Men det er ikke bare deres ulike temperament og personligheter som er på kollisjonskurs, Höglund har også begynt å mistenke Lasse for landsforræderi. Lasse blir nå tvunget til å velge mellom å bli spion og forræde sitt land, eller forbli lojal og ofre sin familie...

Bonusmateriale

  • Bak Filmen

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 38 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Svensk), DTS (Svensk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Kjell Sundvall Skuespillere Dejan Cukic, Maria Bonnevie, Money, Shanti Roney
Bestillingsnummer 8223721-20014 Leverandør Next Stop Distribusjon

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende