House Of Saddam (DVD - SONE 1)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Denne serien i fire deler er et fengslende og gripende innblikk i den private sfæren til Saddam Hussein og hans nære medarbeidere, og beskriver karrieren – og til slutt nederlaget – til en av moderne histories mest betydningsfulle politiske skikkelser. I løpet av 27 år gikk Saddam (Igal Naor) fra fattige kår på landsbygda til Iraks høyeste embete. Vel på plass i sjefsstolen henrettet han nådeløst alle han anså som en trussel mot ham selv, og omga seg nesten bare med lojale familiemedlemmer, som de beryktede sønnene Uday og Qusay.

Mot slutten viser House of Saddam hovedpersonen som en mann som unektelig har visjoner, men som etter hvert blir felt av egne svakheter. Blant disse svakhetene var hans umettelige begjær etter å oppnå makt – koste hva det koste ville, og uansett om det gikk ut over hans nærmeste.

Bonusmateriale

  • Et Dynastis Skjebne - En fordypning i Saddams regime, inkludert samtaler med skuespillere og stab.

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 1 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 3 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Jim O'Hanlon Skuespillere Aris Sahin, Christine Stephen-Daly, Philip Arditti, Said Taghmaoui, Shohreh Aghdashloo, Yigal Naor
Bestillingsnummer HBO1000091886DVD Leverandør Import

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende