Human Planet (UK-import) (DVD)

129,00 12900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Med storslagne Human Planet viser BBC seg nok en gang som mesterne av fascinerende, forbløffende og visuelt slående naturdokumentarer.

Denne åtte timer lange serien er et majestetisk portrett av den ekstraordinære symbiosen - og kampen - mellom menneskehet og natur. For første gang har den britiske statskanalens Natural History Unit vendt kameraet mot oss selv, menneskene, og resultatet er i særklasse. Her settes søkelyset på de utrolige evnene vi faktisk er i besittelse av, og hvordan vi har tilpasset oss alle tenkelige og utenkelige omgivelser. Human Planet er et rørende, ambisiøst og uhyre detaljert mesterverk.

Serien handler om hvordan menneskene har lagt strategier for å overleve i ethvert verdenshjørne - fra avsidesliggende ørkener til pulserende storbyer. Seriens åtte episoder fokuserer på hvert sitt spesielle miljø og avslører hvordan vi har tilpasset oss landskapets utfordringer og den endeløse variasjonen innen dyre- og planteliv. Ved hjelp av intelligens, verktøy og tette sosiale bånd har menneskeheten lært seg å takle alle naturens utfordringer, og i Human Planet skildres denne kampen som aldri før. Skuespiller John Hurt (Alien, Elefantmannen) har fortellerstemmen, mens seriens musikk er laget av den kritikerroste jazz- og electronica-artisten Nitin Sawhney.

NB: Kun engelske undertekster.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2011
Format DVD Sone Sone 2 - Import
Sjanger TV-serie Antall disker 3
Spilletid 8 timer Aldersgrense Ingen
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Diverse Regissører
Skuespillere John Hurt Bestillingsnummer BBCDVD3229
Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i