Hustruer Trilogi (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Samling med Anja Breiens tre Hustruer-filmer, hvor vi møter Katja Medbøe, Frøydis Armand og Anne Marie Ottersen i hovedrollene.

Hustruer (1975)
De tre skolevenninnene Mie, Kaja og Heidrun møtes til fest i anledning tiårsjubileet for den gamle folkeskoleklassen. I løpet av kvelden går det opp for dem at årene ikke har gått helt som de håpet. Dermed beslutter de seg for å ta "fri" fra sine ekteskapelige liv og plikter, og i et par dager nyte et spontant jenteeventyr på sine egne premisser.

Hustruer Ti År Etter (1985)
Ti år er gått siden de tre hustruene møttes til klassefest i 1975. Nå skal klassen samles til 20-årsjubileum, og denne gangen er det invitert til karneval: Kom som den du helst vil være. Festen finner sted dagen før lille julaften, og alle skal fortelle hva de har gjort siden sist. Hvordan går det med karrieren, kjærligheten og barna? Og hvilken mann ville man helst ha endt opp med? Alle spørsmålene får hustruene til å la familiejul være familiejul og dra på et nytt eventyr - denne gang til utlandet.

Hustruer 3 (1995)
Mie, Kaja og Heidrun kan ikke tro det. Det er 16. mai, Kaja har fødselsdag, og hun blir 50 år gammel! Et halvt århundre! Er livet allerede i ferd med å ta slutt? Etter bursdagsfeiringen, mens Oslo våkner opp til hornmusikk og barnetog, drar de tre venninnene på stevnemøte med tiden. Med en hærskare av rynkete dager ventende i horisonten, kler de seg i uforpliktende farger og maler hverandre i rødt, gult og oransje!

Bonusmateriale

  • 6 kortfilmer av Anja Breien

Produktfakta

Produksjonsår 1975 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 3 Spilletid 5 timer 25 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Anja Breien Skuespillere Anne Marie Ottersen, Frøydis Armand, Katja Medbøe
Bestillingsnummer 1795131 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i