I En Bedre Verden (UK-import) (DVD)

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Den danske Oscar-vinneren I En Bedre Verden er en bredt anlagt fortelling om vennskap, hevn og utroskap, regissert av Susanne Bier (Elsker Deg For Evig, Etter Bryllupet). Filmen, på originalspråket kalt Hævnen, beveger seg fra den brutale hverdagen i en afrikansk flyktningleir til den postkortvakre idyllen i en dansk provinsby.

Anton er lege og pendler mellom en flyktningleir i Afrika og sitt hjem i Danmark, der han har to små sønner. Han har sviktet sin elskede kone Marianne, og de prøver nå å venne seg til et liv uten hverandre. Samtidig begynner Antons ti år gamle sønn Elias å bli venner med en ny gutt i klassen. Kameraten heter Christian, og dette usedvanlige vennskapet utvikler seg snart til en foruroligende allianse som truer med å ødelegge landsbyidyllen for alltid.

Hovedrollene i dette gripende dramaet spilles av kjente navn som Ulrich Thomsen (Festen), Trine Dyrholm (deUSYNLIGE) og Mikael Persbrandt (Beck-filmene). Filmen vant i 2011 både Oscar og Golden Globe for beste utenlandske film.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 - Import Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 53 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), DTS (Dansk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Susanne Bier Skuespillere Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen
Bestillingsnummer AXM639 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende