Ikke Naken (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
De aller fleste vil vel kunne kjenne seg igjen i hvor vanskelig det kan være å forelske seg, men de færreste vet nok ikke hvor vanskelig det kan være å forsøke å ikke forelske seg. Hovedpersonen i filmen, Selma forsøker det siste. Selma har bestemt seg for ikke å interessere seg for gutter, hun mener gutter og menn kun medfører problemer. Det er tanten og onkelen et utmerket eksempel på, de har forsøkt å gifte seg flere ganger, men begynner alltid å krangle når det gjenstår noen dager til bryllupet. Selma vil heller satse på vitenskapen, og da helst en nobelpris. Kanskje nobelpris i forplantningslæren. Hun vil ikke lengere være sammen med sine venninner så lenge de er interessert i gutter, hun fordyper seg heller i vitenskapen.

Bonusmateriale

  • Kongelig kinobesøk
  • Trailer

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familiefilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 31 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9
Regissør Torun Lian Skuespillere Andrine Sæther, Ane Dahl Torp, Bernhard Naglestad, Julia Krohn, Reidar Sørensen, Robert Skjærstad
Bestillingsnummer 801157 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i