I'll Always Know What You Did Last Summer (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
I det siste skuddet på stammen i I Know What You Did Last Summer- serien blir en gruppe ungdommer terrorisert i en småby i Colorado. Når en spøk basert på en skremmende legende resulterer i at en av deres beste venner dør på nasjonaldagen, sverger de på å holde sin innblanding hemmelig. Deres vennskap blir imidlertid satt på prøve, idet de driver lengre og lengre fra hverandre. Helt til neste nasjonaldag, da de mottar truende meldinger hvor det blir antydet at noen andre også vet hva som virkelig skjedde den fatale sommerkvelden. Vil de klare å hindre den skrekkelige legenden i å bli sann, eller vil de, en etter en, bli tatt av dage av den mystiske trusselen "The Hook"?

Bonusmateriale

  • Kommentarspor ved regissøren
  • Making of minidokumentar

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Skrekkfilm
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 29 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Arabisk, Dansk, Engelsk, Finsk, Gresk, Hebraisk, Hindi, Islandsk, Norsk, Polsk, Serbokroatisk, Svensk, Tjekkisk, Tyrkisk, Ungarsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Sylvian White Skuespillere Brooke Nevin, David Paetkau, Torrey Devitto
Bestillingsnummer SNSD33849 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende