Inngår i kampanje

I'm Not There (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
I'm Not There er en ukonvensjonell reise gjennom det verdensberømte rock-ikonet Bob Dylan sitt liv og musikk. Filmen beskriver Dylans mange sider og identiteter. I en serie sammenvevde historier portretterer seks forskjellige skuespillere- unge som gamle, kvinner som menn og sorte som hvite- Dylan i ulike tidsepoker. Men Dylan heter aldri Bob Dylan i filmen. Når han spilles av den unge Marcus Carl Franklin heter han Woody Guthrie, når han spilles av Cate Blanchett heter han Jude og når han spilles av Richard Gere heter han Billy og er egentlig Billy the Kid.

Gjennom de ulike karakterene får vi innblikk i hans private liv så vel som i artistens "offentlige" rolle. Vi ser bl.a. poeten, profeten, den fredløse, den fengslende rock & roll martyren og en gjenfødt kristen. Dette er den eneste av de mange filmene om Dylan som har legendens egen velsignelse, og har dermed den gyldne nøkkelen til et musikalsk kartotek av nærmest mytologisk karakter. Resultatet er en svimlende vakker hyllest til Bob Dylan og hans musikk og et fantastisk innblikk i en musikalsk ener, som både nye og gamle fans kan glede seg over.

Bonusmateriale

  • Heath Tribute
  • Extended scenes
  • Gag reel

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Drama
Antall disker 1 Spilletid 2 timer 10 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Todd Haynes Skuespillere Ben Whishaw, Bruce Greenwood, Cate Blanchett, Christian Bale, David Cross, Heath Ledger, Julianne Moore, Marcus Carl Franklin, Michelle Williams, Richard Gere
Bestillingsnummer 8743-91D3 Serie Skeiv film

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i