Import/Eksport (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Import Eksport er en komedie om Jan, en 25 år gammel aspirerende rockemusiker, og pakistanske Jasmin, 24, som er forelsket i hverandre. Problemet er bare at Jasmin allerede er forlovet med en fetter fra Pakistan, og hun får kun gifte seg med en som familien velger. Nå står bryllupet for døren.

Alt virker håpløst, men Jan elsker Jasmin så mye at han ikke kan gi slipp på henne. Han skjønner at for å få Jasmin må han vinne hennes families gunst. Under dekke av å skulle skrive en hovedfagsoppgave om innvandrerbutikker, oppsøker han familiens butikk. Der møter han Jasmins far Allahditta, en hissigpropp av en butikkeier. Allahditta er ikke særlig begeistret for nordmenn, og dessuten har han mer enn nok å stri med i planleggingen av det kommende bryllupet. Møtet mellom Jan og Allahditta er møte mellom øst og vest. Mellom det norske og det pakistanske.

Produktfakta

Produksjonsår 2005 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Romantisk Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Khalid Hussain Skuespillere Anita Uberoi, Assad Siddique, Bjørnar Lisether Teigen, Iram Haq, Talat Hussain
Bestillingsnummer 801530 Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i