In Treatment - Sesong 1 Del 1 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Fornektelse. Konflikter. Kjærlighet. Handlingen i In Treatment foregår hos en psykoterapeut, hvor fem pasienter blir behandlet for sine problemer.

I denne nye dramaserien fra HBO finner vi Gabriel Byrne i hovedrollen som psykoterapeuten Paul, som er tryggheten selv i sin innsiktsfulle behandling av pasientene, men som reduseres til en forkrøplet nervebunt når han går til sin egen terapeut Gina (Diane Wiest). Som om ikke han har nok bekymringer i livet, føler kona Kate (Michelle Forbes) seg tilsidesatt, og hun nedverdiger seg ikke til å kjempe for oppmerksomheten hans.

Blant pasientene som søker hjelp hos Paul finner vi en ung lege som har forelsket seg i ham, en marineflyger som må tenke gjennom livet på nytt etter et mislykket oppdrag i Irak, en tenåringsturner med suicidale trekk og et par som er lidenskapelig opptatt av hverandre, men som sliter på alle andre områder i livet.

Produktfakta

Produksjonsår 2008 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 5 Spilletid 10 timer 44 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Blair Underwood, Dianne Wiest, Gabriel Byrne, Melissa George, Michelle Forbes Bestillingsnummer 1000162195
Serie In Treatment Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende