Invasion - Den Komplette Serien (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Orkanen Eve slår til i Homestead i Florida. I dens kjølvann følger det vanlige: ødelagte hjem, nedfalne strømledninger og tilværelser som rives opp med røttene. Samt noe litt mer uvanlig: innbyggere som på uhyggelig og dyptgripende vis er blitt forvandlet til ... noe annet. Noe skremmende. Og muligens utenomjordisk.

Følg hver eneste vri, vending og sjokkerende avsløring i denne nervepirrende serien fra Shaun Cassidy, hvor familien Varon og familien Underlay i Homestead avdekker sannheten om seg selv og byen de bor i. Disse familiene er akkurat som andre familier – med kjærlige foreldre, barn som trenger veiledning og, naturligvis – et sort får. I dette tilfellet er det Dave, en godt likt, arbeidsledig blogger som ser en konspirasjon bak enhver hendelse, og et utenomjordisk vesen bak enhver konspirasjon. Men denne gangen har han kanskje rett!

Bonusmateriale

  • Slettede Scener
  • Invading the mind of Shaun Cassidy
  • Tabber

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 6 Spilletid 14 timer 31 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Polsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Skuespillere Eddie Cibrian, Kari Matchett, Lisa Sheridan, William Fichtner
Bestillingsnummer 1000160925 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende