Iron Man 2 (UK-import) (DVD)

159,00 15900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Nå som hele verden kjenner til at industrimagnaten Tony Stark (Robert Downey Jr.) er Iron Man, ønsker Tony å fremheve draktens teknologiske fortrinn. Første skritt på veien er å relansere hans avdøde fars Stark Expo, en utstilling for humanitære nyutviklinger inspirert av Iron Man-teknologien.

Mens den amerikanske regjeringen insisterer på at Tony skal overdra det revolusjonerende våpenet til de militære myndighetene, går Ivan Vanko (Mickey Rourke), en mystisk skikkelse fra Stark-familiens fortid, inn for å knuse Tony ved å avsløre sitt eget ødeleggelsesvåpen - også det basert på Starks teknologi.

Med fiender på alle kanter, og personlige demoner å kjempe mot, innser Tony til slutt at han må samle sine allierte - gamle som nye - for at de sammen skal kunne bekjempe de onde maktene som truer med å legge verden i grus.

I likhet med forgjengeren er også Iron Man 2 regissert av Jon Favreau, og med seg har han et om mulig enda større stjernelag enn forrige gang. I tillegg til Downey Jr. og Rourke møter vi blant andre Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Sam Rockwell, Samuel L. Jackson og John Slattery.

Denne spesialutgaven inneholder en ekstra disk med bonusmateriale

TRAILER

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Utgitt 2010
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Action Antall disker 1
Spilletid 2 timer 5 minutter Aldersgrense 11
Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic Regissør Jon Favreau
Skuespillere Clark Gregg, Don Cheadle, Gwyneth Paltrow, John Slattery, Jon Favreau, Mickey Rourke, Robert Downey Jr., Sam Rockwell, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson Bestillingsnummer BUA0212101
Serie Iron Man

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende