Ironside - Boks 3 (DVD)

99,50 9950
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Etter at den legendariske skuespilleren Raymond Burr hadde spilt hovedrollen i klassikeren PERRY MASON på 50-tallet, skapte han på 60-tallet en annen uforglemmelig rollefigur i den dramatiske fjernsynsserien IRONSIDE.

Politietterforskeren Robert Ironside (Burr) er lam etter å ha blitt truffet av en kule fra en snikskytter, men fortsetter jakten på kriminelle ved hjelp av en avansert varebil og en etterforskningsgruppe som omfatter den ferske betjenten Ed Brown (Don Galloway), den vakre politikvinnen Eve Whitfield (Barbara Anderson) og eks-fangen Mark Sanger (Don Mitchell). Serien er intelligent og spennende, og skiller seg ut med hovedpersonen som er lenket til rullestolen, en flerkulturell rolleliste,en uforglemmelig kjenningsmelodi av komponisten Quincy Jones og tidsriktige plott som tar for seg aktuelle emner fra 60-årene, som hippiebevegelsen og borgerrettighetene.

Boks 3 inneholder episode 20 - 28 av første sesong og inkluderer gjesteopptredener med Harrison Ford, Bruce Lee, Jack Lord, Susan Saint James, Gary Collins og David Carradine.

Produktfakta

Produksjonsår 1967 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 8 timer
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Mono 2.0 (Engelsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Don Galloway, Raymond Burr
Bestillingsnummer 56212IN Leverandør Mis. Label

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende