Istid - 1, 2, 3 & 4 (DVD)

119,60 11960 Veil. pris 299,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Samleboks med alle de fire vilt morsomme Istid-filmene på DVD.

Istid 1
Bli med når Sid (det komiske dovendyret med den store kjeften), Manfred (den humørsyke, ullhårete mammuten) og Diego (den uhyggelige sabeltann-tigeren) gir seg ut på den kaldeste og kuleste reisen noensinne!

Istid 2
Temperaturen stiger og det samme gjør spenningen. Diego, Sid, Scrat og Manny forsøker å få alle dyrene til å legge på flukt før isen bryter sammen og oversvømmer hele dalen.

Istid 3 - Dinosaurene Kommer
Denne gangen oppdager Manny og flokken hans en tapt verden med vilt morsomme dinosaurer, deriblant en gretten T-Rex som har en høne å plukke med Sid. Samtidig blir Scrat sprø av den vakre Scratte. Men ønsker hun å stjele hjertet hans...eller eikenøtta?

Istid 4 - Kontinenter På Avveie
Idét kontinentene deler seg kommer de tre vennene bort fra resten av flokken, og med Sids bestemor på slep støter de borti en flokk brokete pirater som gjør alt for å forhindre at Manny, Diego og Sid kommer hjem igjen. Klarer de å finne tilbake til hverandre? Og kommer Scrat noensinne til å få tak i eikenøtta som han har jaktet på siden tidenes morgen?

Produktfakta

Produksjonsår 2002 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 4 Spilletid 5 timer 42 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic, Widescreen 2.40:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Animasjon
Bestillingsnummer FPHE-803963 Serie Istid

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i