It's Complicated (DVD)

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Jane Adler (Meryl Streep) er mor til tre voksne barn, eier av et fremgangsrikt bakeri og har - et tiår etter skilsmissen - et vennskapelig forhold til sin eksmann, advokaten Jake (Alec Baldwin). Men når både Jane og Jake drar utenbys i forbindelse med sønnens avgangsseremoni fra college tar det hele en langt mer komplisert vending.

Et uskyldig måltid i hverandres selskap fører til flere flasker med vin, som igjen fører til en lattermild kveld full av minner fra deres 19-år lange ekteskap - og til slutt til en impulsiv affære. Problemet er at Jake har giftet seg på nytt med den mye yngre Agness (Lake Bell) og det gjør Jane, av alle ting, til den andre kvinnen. Hun har på sin side noe på gang med arkitekten Adam (Steve Martin), så forvirringen er komplett: Bør Jane og Jake fortsette sine separate liv, eller har tiden fått dem til å skjønne at de er bedre sammen enn hver for seg?

Regissør Nancy Meyers (Når Du Minst Venter Det, The Holiday) og hennes imponerende samling skuespillere gir med It's Complicated et komisk skråblikk på moden kjærlighet og forviklingene som følger med på lasset når en familie splittes.

Bonusmateriale

  • Audio commentary
  • Makin of

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Romantisk Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 55 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Nancy Meyers Skuespillere Alec Baldwin, John Krasinski, Lake Bell, Meryl Streep, Rita Wilson, Steve Martin
Bestillingsnummer 52GSD8284403 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende