Jackass - The Movie: Number Two - Uncut (DVD)

59,70 5970 Veil. pris 99,50
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
I en oppfølger som New York Times kaller "den mest fryktløse, frigjorte og forløsende komedien innen moderne film," snubler Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England og Ehren McGhehey tilbake på det store lerretet med en ny rekke vanvittige stunts, spillopper, rampestreker og lettkledde ablegøyer i Jackass Number Two.

Forbered deg på ukontrollerbare latterkramper og kvalmebølger når karene kaster sine medtatte kropper ut i et mylder av absurde situasjoner. Enten det er Pontius som risikerer manndommen i en dukketeaterforestilling, Bam som ofrer seg for teamet når han går med rumpa først mot et varmt svijern, eller Knoxvilles undercover- og vanvittige rampestreker som 90-årig mann, så vet denne gjengen hva som skal til for å legge listen lavt og øke innsatsen i jakten på meningsløs moro.

Jackass Number Two er spekket med utredigerte og slettede sekvenser samt annet bonusmateriale, og det er en komedie du vil se igjen og igjen. Så spenn deg fast og forbered deg på den kompromissløse opplevelsen Jackass Number Two gir.

Bonusmateriale

  • Kommentarspor med Jackass gjengen
  • Hvordan Jackass Number Two ble lagd
  • Sekvenser som ikke ble vist på kino
  • Slettede sekvenser
  • Uredigerte sekvenser
  • TV innslag

Produktfakta

Produksjonsår 2007 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Nederlandsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Jeff Tremaine Skuespillere Bam Margera, Chris Pontius, Dave England, Ehren McGhehey, Johnny Knoxville, Preston Lacy, Ryan Dunn, Steve-O, Wee-Man
Bestillingsnummer NO1131996 Leverandør Fox Paramount Home Entertainment ANS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende