Inngår i

Jakten (DK-import) (DVD)

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Jakten er en foruroligende skildring av hvordan løgn blir til sannhet - en moderne fortelling om heksejakt, urettferdighet, skyld og tilgivelse. En beretning om hvor skrøpelig fellesskapet er når sladder, tvil og ondskap får lov til å spre om seg.

Handlingen utspiller seg i en liten dansk provinsby oppunder jul. Vi følger 40 år gamle Lucas (Mads Mikkelsen) som endelig er i ferd med å få livet på skinner. Etter en tøff skilsmisse, har han fått ny kjæreste, ny jobb og er godt i gang med å gjenopprette forholdet til tenåringssønnen Marcus. Men noe går galt. Det er ikke mye - bare en liten bemerkning, en tilfeldig løgn. Og løgnen sprer seg som et virus. Sjokket og mistenksomheten løper løpsk, og det lille samfunnet befinner seg plutselig i en tilstand av kollektivt hysteri, mens Lucas må kjempe med alt han har for å bevare sitt liv og sin verdighet.

Under filmfestivalen i Cannes vant Mads Mikkelsen prisen for beste mannlige skuespiller for rolle. som Lucas. Filmen er regissert av Thomas Vinterberg, fra før ansvarlig for blant annet Festen og Submarino.
Bonusmateriale
  • Alternativ Slutt med Kommentarer
  • Slettede Scener
Produktfakta
Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Thriller
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 50 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Thomas Vinterberg Skuespillere Anne Louise Hassing, Bjarne Henriksen, Lars Ranthe, Mads Mikkelsen, Susse Wold, Thomas Bo Larsen
Bestillingsnummer 194920 Serie Oscarnominert

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i