Jindabyne - Under Overflaten (UK-import) (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
På sin årlige fisketur finner Stewart, Carl, Rocco og Billy liket av ei jente i elva. Det er for sent til at de kan snu og rapportere sitt tragiske funn. Neste morgen, istedenfor å ta den lange turen tilbake, tilbringer de dagen med å fiske. Når de endelig returnerer hjem til Jindabyne bryter helvete løs. Konene deres fatter ikke hvordan de kunne fortsette å fiske med den døde jenta liggende i vannet like ved. Hun trengte hjelp. Deres hjelp. Mennene er forvirret. Jenta var allerede død, det var ikke noe de kunne gjøre for henne.

Stewart vegrer seg for å snakke med sin kone Claire om det som har skjedd. Etterhvert som detaljene siver ut blir hun dypt rystet over ufølsomheten rundt alt sammen. Mennenes syn på saken utfordres når folkeopinionen vokser mot dem, men de kan ikke gjøre om igjen det de har gjort. Kun Claire forstår at det er noe fundamentalt som ikke blir adressert. Hun ønsker å forstå og prøver å gjøre det rette. I sin besluttsomhet kommer hun på kant med alt og alle. Claires fredelige liv med Stewart og deres unge sønn henger i enn tynn tråd.

Produktfakta

Produksjonsår 2006 Utgitt 2007
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Thriller Antall disker 1
Spilletid 1 timer 58 minutter Aldersgrense 15
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Ray Lawrence Skuespillere Gabriel Byrne, Laura Linney
Bestillingsnummer REVD2006 Leverandør Gardners

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende