Jon Skolmens Beste (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Humorklassikere og latterbomber fra Skolmens år i NRK.

Komiker og skuespiller Jon Skolmen har lang erfaring fra scenen og statskanalen. På rullebladet har han tre Chaplin-priser fra humorfestivalen i Montreux og en serie med morsomme filmer, han har spilt revy og show og vært stand up-komiker. Han var dessuten med fra fjernsynets første år - først i barne-TV, der han laget stor underholdning med en skrivemaskin og en persienne, senere gjennom en rekke humorproduksjoner også rettet mot det voksne publikum. Jon Skolmen er en av landets mest folkekjære artister, og en av få norske komikere som også har slått an hos søta bror. I 2009 mottok han Komiprisens hederspris.

Denne samlingen gir herlige gjensyn med klassiske høydepunkter fra årene i NRK - deriblant "The International Wall-to-Wall Show" og "The Nor-way to Broadcasting", samt sketsjer med Harald Heide-Steen, Trond-Viggo Torgersen og Trond Kirkvaag.

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 14 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Fullscreen 4:3
Skuespillere Jon Skolmen Bestillingsnummer BNA3105456
Leverandør Walt Disney Studios Home Entertainment

Anmeldelser