Jorden Rundt På 80 Dager (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Phileas Fogg er en ung og eksentrisk oppfinner på 1800-tallet i England. Han har allerede oppfunnet elektrisiteten, flygemaskiner og rulleskøyter, men ingen tror på ideene hans og i oppfinnerkretser er han bare til latter! Desperat etter anerkjennelse inngår han et absurd veddemål: På bare 80 dager skal han reise hele jorden rundt - en fullstendig vill og vanvittig utfordring. Sammen med sin tro følgesvenn, den asiatiske kampsportsspesialisten og klossmajoren Passepartout, drar de ut på et heseblesende eventyr med fart, forhindringer og masse spenning! Vi blir med på en fantastisk eventyrreise til lands, til vanns og ikke minst i luften, til alle verdens eksotiske avkroker i en forrykende ny filmatisering av Jules Vernes udødelige klassiker. Våre iherdige hovedpersoner blir spilt av Steve Coogan og Jackie Chan som blir de utsatt for litt av hvert blant annet under besøk i indiske templer og hos kinesiske røverbander. Med gjesteopptredener av John Cleese, Kathy Bates, Owen Wilson og Arnold Schwarzenegger er kofferten fullpakket til en fabelaktig filmopplevelse for hele familien!

Bonusmateriale

  • Commentary by Director Frank Coraci and actor Steve Coogan
  • Director's Alternate Opening
  • Discovering <i>Around the World in 80 Days</i>
  • Around the World of Jackie Chan
  • Music Video
  • Deleted Scenes

Produktfakta

Produksjonsår 2004 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Fantasy
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 54 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), DTS (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Frank Corac Skuespillere Arnold Schwarzenegger, Cecile De France, Jackie Chan, Jim Broadbent, John Cleese, Owen Wilson, Steve Coogan
Bestillingsnummer 1359431 Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende