Inngår i kampanje

Jørgen + Anne = Sant (DVD)

99,00 9900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Noen voksne tror at man ikke kan bli forelsket når man bare går i femte klasse. Men det kan man. Jørgen + Anne = Sant er en varm barnefilm for hele familien, basert på Vigdis Hjorts kjempepopulære barnebok og regissert av Anne Sewitsky (Sykt Lykkelig). Den ble belønnet med femmere av et samlet norsk kritikerkorps og kåret til beste film under Europas største barnefilmfestival i Italia.

Anne Lunde går i femte og forelsker seg hodestups i Jørgen Ruge, den nye gutten i klassen. Hittil har hun vært mest opptatt av å slå guttene i håndbak eller å løpe fra dem, men så forelsker skolens peneste jente seg også i den nye innflytteren - og situasjonen tilspisser seg. I motsetning til Anne har Ellen verdens lengste, vakreste hestehale, hun har pene, rene klær og attpåtil jobb som skuespiller i en reklamefilm på TV. Men Anne har bestemt seg. Oddsene er kanskje ikke på hennes side, men Jørgen Ruge skal bli kjæreste hennes. Selv om noen voksne ikke tror man kan bli ordentlig forelsket når man bare går i femte klasse, så vet Anne bedre ... for det kan man!

Bonusmateriale

  • Bakomfilm fra Megafon
  • Verdenspremiere i Berlin
  • Intervjuer

Produktfakta

Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 23 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Engelsk, Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic
Regissør Anne Sewitsky Skuespillere Aurora Bach Rodal, Maria Annette Tanderød Berglyd, Otto Garli, Silje Breivik, Terje Rangnes, Vilde Fredriksen Verlo
Bestillingsnummer 803369 Serie Kvinnelige regissører, Norske Filmklassikere, SF Kids

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i