Judas Priest - Rising In The East (DVD)

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
After more than 12 years apart Judas Priest and original lead vocalist Rob Halford reunited for a global live concert tour in 2004. This concert is taken from their performance at the Budoken theater in Tokyo, 2005.


  1. The Hellion
  2. Electric Eye
  3. Metal Gods
  4. Riding On The Wind
  5. The Ripper
  6. A Touch Of Evil
  7. Judas Rising
  8. Hellrider
  9. Victims Of Changes
  10. Exciter
  11. Painkiller
  12. Hell Bent For Leather
  13. Living After Midnight
  14. You've Got Another Thing Coming
  15. Hot Rockin'
  16. Breaking The Law
  17. I'm A Rocker
  18. Diamonds And Rust
  19. Worth Fighting For
  20. Beyond The Realms Of Death


Produksjonsår 2006 Format DVD
Sjanger Musikk Antall disker 1
Skuespillere Judas Priest Artist Judas Priest
Bestillingsnummer 0603497050420 Leverandør Warner Music


Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i