Jul I Blåfjell (DVD)

249,00 24900 Veil. pris 299,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 10+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

"Kom Blåne! Kom Jente! Kom Gutt! Snart kommer jula til Blåfjell ...", lokker blånissejenta Turte Blåværshule hele desember.

Blånissene har mye å gjøre fram til Julenatten. Hver dag skal de lage Den Blå Timen, og de skal passe på at fjellet er rent og pent og har det godt. Men i år er det noe som ikke er som det skal. Noen tømmer søppel i fjellet, og nøkkelen til Kvisthulen er borte! Turte synes hun kan høre noen gråte der inne? Og hvorfor oppfører gamle Erke seg så underlig?

Også i Bygda, som ligger ved foten av Blåfjell, er alle travelt opptatt med juleforberedelsene. Postmann og kordirigent Kåre Eyolf Olsen junior leverer julepost, men så fort han har fri setter han seg ved pianoet på hybelen sin for å komponere sanger til det nye julespillet.

Julekalenderen Jul I Blåfjell har blitt vist gjentatte ganger på NRK siden premieren 1. desember 1999. Serien ble kåret til beste TV-drama under Gullruten-utdelingen i 2000, og musikken mottok Spellemannpris i 1999. I de forskjellige rollene treffer vi blant andre Suzanne Palgaard, Mikkel Gaup, Tone Danielsen, Paul Ottar Haga, Monna Tandberg, Espen Skjønberg, Geir Kvarme, Grete Kausland og Johannes Joner.

NYHET: 2020-utgaven inkluderer også mulighet for norske undertekster, for hørselshemmede.

Produktfakta
Produksjonsår 2008 Utgitt 2021
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Jul Antall disker 3
Spilletid 9 timer Aldersgrense Ingen
Undertekster Norsk Lydformater Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3 Skuespillere Espen Skjønberg, Geir Kvarme, Grethe Kausland, Johannes Joner, Mikkel Gaup, Monna Tandberg
Bestillingsnummer AWE8000NDVD Serie Blåfjell, Julekalendere På TV

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i