Juleblod (DVD)

Slippes 26/11
99,50 9950 Veil. pris 159,50
Kan forhåndsbestilles - sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelsesdato
Juleblod er en thriller-slasher som handler om en frykta seriemorder, kalt Nissen, som har rammet Norges utstrakte land hver julaften i over 13 år. Etterforskerne Rasch og Hansen prøver å løse gåten før han slår til igjen. Denne gangen ser det ut som det er Nord-Norge som vil møte Nissens blodbad.
Så sikkert som at vinter kommer etter høst, slår en beryktet seriemorder til på juleaften. Han blir derfor omtalt som Nissen, og har rammet Norges utstrakte land hver julaften i over 13 år. Nå nærmer det seg jul igjen, og etterforskerne Thomas Rasch (Stig Henrik Hoff) og Terje Hansen (Sondre Krogtoft Larsen) må kjempe mot klokken for å komme Nissen i forkjøpet før han slår til igjen. Samtidig har en vennegjeng samlet seg i Nord-Norge for å feire jul sammen, lykkelig uvitende om at en gal nisse er på frifot.

Produktfakta

Produksjonsår 2017 Utgitt 2018
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Komedie, Skrekkfilm Antall disker 1
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Reinert Kiil Skuespillere Frank Kjosås, Haddy Jallow, Julia Schacht, Jørgen Langhelle, Karoline Stemre, Marte Sæteren, Sigmund Sæverud, Sondre Krogtoft Larsen, Stig Henrik Hoff, Thomas Felberg, Truls Svendsen
Bestillingsnummer AWE5100NDVD Leverandør Another World Entertainment

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i