Julebordet (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det årlige julebordet på bilverkstedet Holgers Auto står for døren, og alle i det hyggelige verkstedet gleder seg. Det gjelder også den nyansatte manageren Anders, som etter ti snaps, ikke klarer å la være å åpne seg for alle. Ikke minst Holgers datter Amalie, som det blir holdt et godt øye med av den hissige og hardtslående Buller. Tradisjon tro, går julebordet fullstendig av skaftet, alle kaster sine hemninger og små hverdagslige konflikter blusser for alvor opp. Det viser seg også at Anders ikke bare er på julebordet for å feste med sine nye kollegaer, han har også en skjult dagsorden som plutselig setter hans popularitet hos sine nye venner og nyfunnede kjærlighet til Amalie på spill. Og når promillen har tatt over, kan det kun gå galt!

Bonusmateriale

  • Slettede scener
  • Bak kamera
  • 8 web filmer
  • Geek track
  • Galla premieren
  • bak effektene

Produktfakta

Produksjonsår 2009 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Komedie
Antall disker 1 Spilletid 1 timer 26 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Dansk), DTS (Dansk) Bildeformater Widescreen 1.85:1 Anamorphic
Regissør Rasmus Heide Skuespillere Anders W. Berthelsen, Anne-Grethe Bjarup Riis, Baard Owe, Dick Kaysø, Ghita Nørby, Helena Christensen, Julie Ølgaard, Kim Bodnia, Kurt Ravn, Martin Brygmann, Mick Øgendahl, Søren Malling, Thomas Voss
Bestillingsnummer 9830-31d0 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende