Inngår i kampanje

Julekaninen (DVD)

59,40 5940 Veil. pris 99,00
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Julekaninen er et hjertevarmt familiedrama om et fosterbarn, hennes adoptivfamilie og en ensom kvinne som opplever julens sanne glede når en liten kanin dukker opp i deres liv.

Når Julia (Sophie Bolen), et ensomt fosterbarn, oppdager en skadet kaninunge på selveste julaften, møter hun et unikt vennskap med damen Betsy Ross (Florence Henderson - The Brady Bunch, Rakkerungene). Betsy er en litt merkelig dyrlege, og hun sverger på å hjelpe kaninungen til å bli frisk igjen. Men i denne prosessen finner også hjertet til Julia den trøst og hjelp hun trenger til å forme et familiebånd og føle seg trygg med den nye adoptivfamilien sin.

Julekaninen berør på en følsom måte to viktige sosiale temaer: oppdragelse av fosterbarn og dyr som blir etterlatt av sine eiere. Filmen har mottatt mange varme tilbakemeldinger og støtte fra veldedighets- og hjelpeorganisasjoner.
Julekaninen er vinneren av IFFF Pearl Award (Den Internasjonale Familie Film Festivalen). Prisen går til den filmen som best forteller og synliggjør de viktige verdiene i et familiebånd. Sophie Bolen debuterer som skuespiller i Julekaninen, og med sin prestasjon vant hun prisen for beste barneskuespiller på IFFF. ”Hun er en liten jente med et stort hjerte og et ekstraordinert talent” sier regissør Tom Seidman.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 1 Spilletid 0 timer 30 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk), Stereo 2.0 (Engelsk), Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Tom Seidman Skuespillere Florence Henderson (Skuespiller), Sophie Bolen
Bestillingsnummer AWE0440NDVD Leverandør Another World Entertainment

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i