Inngår i kampanje

Julekongen (DVD)

399,00 39900 Veil. pris 499,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Kevin er 9 år og bor på Sølvskogen. Far er revisor og jobber for Randi Krohn som eier hele bygda. Mor er politi, lillesøster tror hun er en prinsesse, og storesøstrene krangler hele tiden. Det er snart jul, og familien har nettopp fått beskjed om at de må feire jul hos Kevins plageånd, Peder Krohn.

Men så oppdager Kevin en tunnel som fører til en skjult ridderdal. Her har vinteren vært borte i 10 år, og det blir stor oppstandelse når Kevin tar med snø fra Sølvskogen. Innbyggerne i Ridderdalen tror at Kevin har magiske evner og kroner ham til konge. Men hvor har den egentlige kongen og dronningen blitt av? Nå er det opp til Kevin å redde jula - både for sin egen familie og for folkene i Ridderdalen.

NRK-serien Julekongen er en klassisk og tidløs fortelling om vennskap, riddere, magiske krefter og om å finne styrken i seg selv. Historien er fortalt med spenning, magi og humor - og ikke minst god julestemning.

Produktfakta
Produksjonsår 2012 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Familie, Jul
Antall disker 4 Spilletid 9 timer 36 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Norsk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Thale Persen Skuespillere Bjarte Tjøstheim, Emma Rebecca Storvik, Gisken Armand, Oscar Reistad Fosse, Tone Mostraum, Vetle Qvenild Werring
Bestillingsnummer BNA3125056

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i