Inngår i

Blåfjell 1 & 2 (Julenatt I Blåfjell & Jakten På Det Magiske Horn) (DVD)

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 10+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Langt borte i det snødekte Blåfjell, bor et folk som heter Blånissene. Og blant dem en liten blånisse-prinsesse som er redd for alt. Aldri har prinsesse Fjellrose vært utenfor fjellets trygge vegger, og verden der ute virker stor og farlig for den engstelige prinsessen.

Men en dag skjer noe som forandrer alt; hennes far Fjellkongen har fått Gråsynet og hans tid går mot slutten. Men Fjellrose får vite at Husfolkene har noe som kan gjøre syke friske. For å redde den hun elsker høyest, må hun trosse frykten og reise ut av Blåfjell. På den farefulle ferden blir hun klar over at ikke alle nisser er blå: Rødnissegutten Dreng viser Fjellrose til menneskegården, hvor Rødnissene bor i bondens låve.

Men på tross av sine gode hensikter, setter Fjellroses eventyr nisser av alle luefarger i fare - og Blåfjells hemmelighet er truet.

Blåfjell 2 - Jakten På Det Magiske Horn (

Blånissene har forsovet seg etter den lange høstsøvnen og våkner til den kaldeste vinteren de noensinne har opplevd. Nede i dalen hos rødnissene er det krise. En stor isbre truer med å knuse gården de bor på. Bonden har alt forlatt gården, og rødnissene blir snart tvunget til å gjøre det samme. Kan Dronning Fjellrose hjelpe rødnissekongen Dreng?

Dronning Fjellrose har hørt en gammel fortelling om et magisk Blåhorn som kan forandre været. Hornet ble gjemt bort i Gråfjell for mange hundre år siden. Dersom hun klarer å finne hornet, kan hun blåse mildvær for å smelte isbreen. Men de andre blånissene advarer mot hornet. Det ble gjemt bort fordi det også kan blåse kaldt vær og påkalle den fryktelige blåstormen. Sist det ble brukt, var resultatet katastrofalt for blånissene. Fjellrose og Dreng trosser advarslene og legger ut på en eventyrlig jakt etter hornet. På ferden møter de både rare skapninger og komiske husfolk. Men burde de ha hørt på advarslene ...?

Blåfjell 2 - Jakten På Det Magiske Horn er et spektakulært eventyr for hele familien. Filmen er Norges første helaftens kinofilm i 3D. I rollene møter vi blant andre Ane Viola Andreassen Semb, Johan Tinus Austad Lindgren, Per Christian Ellefsen, Toralv Maurstad, Elsa Lystad, Robert Skjærstad og Hilde Lyrån. Regien er ved den rutinerte regissøren Arne Lindtner Næss, mannen bak alle seks Olsenbanden Jr.-filmene, SOS Svartskjær og Venner For Livet.

Produktfakta
Produksjonsår 2009 Utgitt 2021
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger Jul Antall disker 2
Spilletid 2 timer 18 minutter Aldersgrense 7
Undertekster Norsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk)
Bildeformater Widescreen 2.35:1 Anamorphic Regissør Katarina Launing & Roar Uthaug
Skuespillere Jan Gunnar Røise, Johan Tinus Lindgren, Lillian Lydersen, Nikoline Ursin Erichsen, Sigve Bøe, Simen Bakken Bestillingsnummer 20006
Serie Blåfjell, Norske Filmklassikere