Inngår i
  • Januarsalg - samlebokser - opptil 60% rabatt
  • Januarsalg - 100 til 199,-

Jurassic Park Trilogy (DVD)

159,00 15900 Veil. pris 249,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Den Oscar-vinnende stjerneregissøren Steven Spielberg er hjernen bak Jurassic Park-eventyrene, som samlet utgjør en av filmhistoriens mest suksessfulle trilogier.

 

Jurassic Park (1993)
Multimillionæren John Hammond (Richard Attenborough) åpner en ny temapark hvor besøkende kan se livs levende dinosaurer, klonet ved hjelp av avansert DNA-teknologi. Men når en ansatt fikler med sikkerhetssystemet, rømmer de svære dyrene - og gjestene på øya må selv sørge for å overleve. Sam Neill, Jeff Goldblum og Laura Dern spiller hovedrollene i denne actionfylte megasuksessen basert på en roman av forfatter Michael Crichton.

 

The Lost World: Jurassic Park (1997)
Fire år etter at dinosaurene i parken gikk amok, slipper Hammond en ny bombe i fanget på kaosteoretikeren Ian Malcolm (Jeff Goldblum): På et hemmelig sted har det blitt avlet fram enda flere av de utdødde dyrene. Malcolm, paleontolog-kjæresten Sarah (Julianne Moore) og filmskaperen Nick (Vince Vaughn) legger dermed ut på en farefull ekspedisjon for å dokumentere de dødelige dinosaurenes naturlige atferd - og nok en gang ender det med trøbbel av verste sort.

 

Jurassic Park III (2001)
Dr. Alan Grant (Sam Neill) trenger desperate penger for å kunne fortsette forskningen han er i gang med. Derfor takker han ja til tilbudet om å følge det rike ekteparet Paul og Amanda Kirby (William H. Macy og Tea Leoni) på en flytur over den beryktede øya Isla Soma. Det tar ikke lang tid før helvete bryter løs, og strandet på øya må den lille gruppen kjempe for overlevelse - for i jungelen venter nye dinosaurer, og de er farligere enn noensinne.

Produktfakta
Produksjonsår 1997 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Action, Fantasy
Antall disker 3 Spilletid 5 timer 32 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Jeff Goldblum, Julianne Moore, Laura Dern, Pete Postlethwaite, Richard Attenborough, Sam Neill, Téa Leoni, William H. Macy Bestillingsnummer 52GSD8276357

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i