Justified - Sesong 1 (DVD)

129,00 12900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Krim, noir, drama og moderne western: Den gnistrende gode FX-serien Justified er basert på bøker av den amerikanske forfatteren Elmore Leonard, med Timothy Olyphant (Deadwood) og Walton Goggins (The Shield) i hovedrollene.

Etter at han skjøt ned en leiemorder med bånd til et narkokartell, blir Deputy U.S. Marshal Raylan Givens (Olyphant) sporenstreks sendt fra solfylte Miami og tilbake til landsbygda i hjemstaten Kentucky. Der får han i oppgave å etterforske Boyd Crowder (Goggins), en tidligere kompis som nå er lederen av en gjeng livsfarlige bankranere. Raylans oppdrag blir enda mer personlig når han undersøker drapet på Crowders bror, skutt til døde av sin egen kone - hun som tilfeldigvis har hatt et godt øye til Raylan helt siden skoledagene.

En hverdag som allerede er mer komplisert enn godt er (ekskona er stenograf i det lokale rettslokalet, faren har en kriminell fortid) fylles for øvrig av rømte fanger, frekke svindlere og en lokal sheriff som opererer på begge sider av loven. Og når det oppstår gnisninger i den kriminelle Crowder-familien, må Raylan å komme til bunns i Boyds egentlige motiver - for på den måten å redde både sitt eget liv og dem han holder kjær.

Bonusmateriale

  • From Page To Screen
  • Meet The Cast And Crew

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 3 Spilletid 8 timer 57 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Regissør Diverse Regissører Skuespillere Erica Tazel, Jacob Pitts, Joelle Carter, Natalie Zea, Nick Searcy, Timothy Olyphant
Bestillingsnummer SGSD12725 Serie Justified
Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i