Inngår i

Justified - Sesong 1 (UK-import) (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Krim, noir, drama og moderne western: Den gnistrende gode FX-serien Justified er basert på bøker av den amerikanske forfatteren Elmore Leonard, med Timothy Olyphant (Deadwood) og Walton Goggins (The Shield) i hovedrollene.

Etter at han skjøt ned en leiemorder med bånd til et narkokartell, blir Deputy U.S. Marshal Raylan Givens (Olyphant) sporenstreks sendt fra solfylte Miami og tilbake til landsbygda i hjemstaten Kentucky. Der får han i oppgave å etterforske Boyd Crowder (Goggins), en tidligere kompis som nå er lederen av en gjeng livsfarlige bankranere. Raylans oppdrag blir enda mer personlig når han undersøker drapet på Crowders bror, skutt til døde av sin egen kone - hun som tilfeldigvis har hatt et godt øye til Raylan helt siden skoledagene.

En hverdag som allerede er mer komplisert enn godt er (ekskona er stenograf i det lokale rettslokalet, faren har en kriminell fortid) fylles for øvrig av rømte fanger, frekke svindlere og en lokal sheriff som opererer på begge sider av loven. Og når det oppstår gnisninger i den kriminelle Crowder-familien, må Raylan å komme til bunns i Boyds egentlige motiver - for på den måten å redde både sitt eget liv og dem han holder kjær.

NB: Kun engelske undertekster

Vi gjør oppmerksom på at produktet ikke har norske undertekster.

Produktfakta
Produksjonsår 2010 Utgitt 2010
Format DVD Sone Sone 2
Sjanger TV-serie, Action, Krim Antall disker 3
Spilletid 8 timer 57 minutter Aldersgrense 15
Undertekster Engelsk Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk)
Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic Regissør Diverse Regissører
Skuespillere Erica Tazel, Jacob Pitts, Joelle Carter, Natalie Zea, Nick Searcy, Timothy Olyphant Bestillingsnummer CDRP2725N
Serie Justified

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende