Kalde Føtter - Sesong 1 - 5 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Dette er den britiske, umåtelig populære og morsomme drama/komedien der vi følger tre par i 30-årsalderen. Det handler om kjærlighet, karriere, bryllup, utroskap og sex, naturligvis. Kalde føtter er serien som vil få deg til å le og gråte om hverandre. Den har fått en rekke utmerkelser og har bl.a. vunnet Gullrosen i Montreux og er kåret til ”Beste britiske komiserie” flere ganger.

Følg Adam & Rachel, David & Karen og Pete & Jenny i Kalde føtter – en av de beste britiske seriene som noensinne er laget. Helt fra starten vant Kalde føtter både kritikere og seernes hjerte med sin unike blanding av drama og humor. Dette er en komplett samling av serien – helt fra begynnelsen der vennene møtes og til den dramatiske avslutningen i sesong 5.

Bonusmateriale

  • The Making Of Cold Feet

Produktfakta

Produksjonsår 1996 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 10 Spilletid 28 timer 20 minutter
Aldersgrense 11 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Stereo 2.0 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Diverse Skuespillere Helen Baxendale, Hermione Norris, James Nesbitt, John Thomson, Kimberley Joseph, Robert Bathurst
Bestillingsnummer 282372 Leverandør Universal Sony Picture Home Entertainment Nordic AB

Anmeldelser

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i