Kalde Spor - Boks 1 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.

Kriminalinspektør Peter Boyd (Trevor Eve) leder en gruppe av politi og forskere, The Cold Case Squad, som jobber med å løse gamle, uløste mordsaker. Ved å bruke moderne metoder og ny teknologi, kan de gi svar som ikke ble funnet, da den opprinnelige etterforskningen pågikk.

Pilot, del 1 og 2
Kriminalinspektør Peter Boyd jakter på en morder som drepte en skolejente fem år tidligere. Morderen tar kontakt på nytt, for å fortelle at han har bortført en annen jente. Kan man ved å grave opp morderens første offer, finne viktige ledetråder? Mel samtykker i å fungere som lokkedue for å lure morderen, som ser ut til å nyte å holde Boyd for narr.

Den utbrente bilen, del 1 og 2 (The Blind Beggar)
En ung kvinne, Marina, setter fyr på en forlatt bil og tar bilder av det brennende vraket. Boyd passerer og legger henne i bakken, han vil skjerme henne fra en mulig eksplosjon. Han får senere vite at Marinas far døde i en bilulykke noen år tidligere i dette området, og Marina nekter å akseptere at hans død var en ulykke. Boyd tar saken.

Den blinde tiggeren, del 1 og 2 (Burn Out)
Arbeiderne som graver i kjelleren på en katolsk kirke, kommer over skjelettet til en ung mann som er begravd der. Teamet er på saken og prøver å finne identiteten til liket. Det er en beskjed i punktskrift som blir funnet sammen med liket – det er et sitat fra Paulus´ brev til Korinterne.

Produktfakta

Produksjonsår 2000 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 5 timer
Aldersgrense 11 Undertekster Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Sue Johnston, Tara Fitzgerald, Trevor Eve, Wil Johnson Bestillingsnummer 803718
Serie Kalde Spor, Waking The Dead (Kalde Spor) Leverandør SF Norge

Anmeldelser