Kalde Spor - Boks 4 (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Kriminalinspektør Peter Boyd (Trevor Eve) leder en gruppe av politi og forskere, The Cold Case Squad, som jobber med å løse gamle, uløste mordsaker. Ved å bruke moderne metoder og ny teknologi, kan de gi svar som ikke ble funnet, da den opprinnelige etterforskningen pågikk.

Høyblokka (Multistorey)
Carl Mackenzie som sitter i fengsel for å ha skutt inn i en folkemengde i et parkeringsplass har alltid hevdet sin uskyld. Han hevder at en annen mann kidnappet ham, utførte den grusomme handlingen og rakk å forsvinne før etterforskerne var på plass. Saken ripper opp i gamle sår hos Boyd, da en av de drepte var en nær venn og kollega.

Over vannet (Walking On Water)
Frankies DNA-bevis frigjør en dømt mann fra å ha drept sin adoptivfar og familie. Det er ingen nye ledetråder og påtalemyndigheten ønsker å avslutte saken, men Boyd har en idé om hvor man skal lete etter nye bevis. De øvrige familiemedlemmers kropper har aldri blitt funnet, men antas å ha sunket sammen med familiens båt. Å finne dem vil gi nye ledetråder til hvem som kan være morderen - den adopterte sønnen eller noen andre fra fiskeværet?

Produktfakta

Produksjonsår 2003 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie
Antall disker 2 Spilletid 3 timer 20 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Engelsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Sue Johnston, Tara Fitzgerald, Trevor Eve, Wil Johnson Bestillingsnummer 803994
Serie Kalde Spor Leverandør SF Norge

Anmeldelser

Andre produkter i samme serie