Kaldt Kappløp (DVD)

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Fra noen av Norges beste dokumentarister kommer her serien som viser at global mangel på olje og gass, mat og andre ressurser gjør Arktis til et av de viktigste og mest eksplosive områdene på kloden. For samtidig som behovet for olje og gass øker i hele verden, er jorden i ferd med å gå tom. Dette skaper store og uventede problemer for mange land, og jakten på petroleums- reservene som er igjen, kan føre til konflikter. Store deler av disse reservene ligger i Arktis, og ny teknologi og klimaendringer gjør det nå mulig å utnytte disse ressursene. Kampen har startet om grenser, miljø, mat og ressursforvaltning. Hvordan vil dette påvirke verden, og hvilke konsekvenser vil det få for Arktis?

Kaldt Kappløp vil i fire programmer undersøke nærmere de mange og ulmende konflikter rundt en stadig varmere Nordpol. Flere advarer nå mot det akselererende politiske, teknologiske og militære kappløpet. De frykter Arktis vil bli en ny slagmark.

Produktfakta

Produksjonsår 2010 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Dokumentar
Antall disker 1 Spilletid 3 timer 16 minutter
Aldersgrense 7 Undertekster Norsk
Lydformater Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 1.78:1 Anamorphic
Skuespillere Dokumentar Bestillingsnummer 1911531
Leverandør Nordisk Film Distribusjon AS

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende