Inngår i

Kampen Om Tungtvannet (DVD)

89,00 8900 Veil. pris 119,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Storsatsingen Kampen Om Tungtvannet, fra produsenten av Max Manus, er en medrivende NRK-serie om de alliertes kamp for å stoppe Hitlers produksjon av atombomben på Rjukan i Telemark.

Serien følger sabotasjeaksjonen og beskriver bakgrunnen for hva som skjedde på Rjukan i krigsårene. Den tar for seg historien om den tyske nobelprisvinneren i fysikk, Werner Heisenberg, som får i oppgave å utvikle atombomben for nazistene. Videre følger vi Leif Tronstad, kjemiprofessoren og majoren som med sin kunnskap om kjernefysikk og tungtvannsproduksjonen ved Rjukan, var sentral i å advare de allierte og å planlegge sabotasjeaksjonene.

Serien forteller også historien om de ni mest sentrale sabotørene som gjennomførte aksjonene, og om Norsk Hydro som produserte tungtvannet for tyskerne.

På rollelista finner vi navn som Espen Klouman Høiner, Cristoph Bach, Dennis Storhøi, Anna Friel, Maibritt Saerens, Tobias Santelmann, Benjamin Helstad, Frank Kjosås og Stein Winge.

Video
Produktfakta
Produksjonsår 2015 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger TV-serie, Krig
Antall disker 2 Spilletid 4 timer 30 minutter
Aldersgrense 15 Undertekster Dansk, Finsk, Norsk, Svensk
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk), Dolby Digital 5.1 (Tysk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Regissør Per-Olav Sørensen Skuespillere Anna Friel, Benjamin Helstad, Christian Rubeck, Dennis Storhøi, Espen Klouman Høiner, Frank Kjosås, Maibritt Saerens, Robert Hunger-Bühler, Stein Winge, Tobias Santelmann
Bestillingsnummer 1200610 Serie Norske Filmklassikere

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter i samme serie

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i