Kaptein Sabeltann - 20 År På Tokt (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Eventyret om Kaptein Sabeltann, verdens verste sjørøver, begynte en gang i det forrige århundre, nærmere bestemt den 9. juli 1990 kl. 16:00. Seks skuespillere var med på den aller første oppsetningen: Terje Formoe, Svein Haagensen, Linda Tørklep, Ingolf Karinen, Janne Formoe og Morten Usterud. Instruktør: Svein Haagensen. NRK-produsent og ildsjel Nandor Hamza sørget for at den aller første, lille forestillingen ble foreviget med ett kamera og utgitt på VHS i 1992. Dette opptaket blir nå gjenutgitt på dvd som en jubileumsgave til de tusener som fulgte Kaptein Sabeltanns aller første erobringer i årene 1990-1993.

I denne unike samlingen følger du Kongen på Havet fra hans aller første, spede tokt helt til han dukker opp med brask og bram på Gral, Den Forheksede Øya, nesten 20 år senere. I tillegg får du tre andre filmer som er spilt inn i Dyreparken, nemlig >Drømmen om Kaptein Sabeltanns Rike, Kaptein Sabeltann og jakten på den Magiske Diamant og Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt. Samlingen inkluderer også PC-spillet Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels Forbannelse, som ble kåret til Nordens beste barnespill.
Bonusmateriale
  • PC-Spillet: Kaptein Sabeltann Og Grusomme Gabriels Forbannelse
Produktfakta
Produksjonsår 1990 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 5 Spilletid 6 timer 32 minutter
Aldersgrense Ingen Undertekster Ingen
Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk), Stereo 2.0 (Norsk) Bildeformater Widescreen 16:9 Anamorphic
Skuespillere Terje Formoe Bestillingsnummer 802725
Serie Kaptein Sabeltann