Kaptein Sabeltanns Beste Skatter (DVD)

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Samleboks med fire spennende og morsomme filmer om Norges mest kjente sjørøver. Boksen inneholder følgende:

Drømmen Om Kaptein Sabeltanns Rike (1998)
Joachim er helt oppslukt av Kaptein Sabeltann. En dag han ligger og dagdrømmer om eventyrhelten sin, dukker sjømannen Ruben opp. Ruben er overbevist om at Pinky og Sunniva er tatt til fange av Kaptein Sabeltann og hans menn. Han er villig til å gjøre hva som helst for å hjelpe dem ut av sjørøverkongens klør, men vet ikke hvordan han skal komme seg fort nok til Det Usynlige Land. Heldigvis kan Joachim hjelpe!

Kaptein Sabeltann Og Jakten På Den Magiske Diamant (2002)
En liten gutt er på flukt gjennom jungelen. Marco heter han, og er Pinkys lillebror. Pinky og Sunniva har dratt avgårde for å finne ham, og samtidig har selveste Kaptein Sabeltann seilt fra Det Usynlige Land. I årevis har han vært på jakt etter Den Magiske Diamant. Nå fører ryktene ham til Shangri La, en avsidesliggende sydhavsstrand - men der, inne i jungelen, på den andre siden av hengebroene, lurer en livsfarlig fiende. Det er duket for en nervepirrende duell med jungelens onde fyrste.

Kaptein Sabeltann Og Grusomme Gabriels Skatt (2005)
Pinky har vokst opp på sjørøverøya Det Usynlige Land. I flere år har han også fått seile med Den Sorte Dame, Kaptein Sabeltanns stolte skute, men bare som byssegutt. Han sitter under dekk og skreller poteter og drømmer om å bli en av Kaptein Sabeltanns menn, "verdens yngste sjørøver". Så møter han Sunniva fra Kjuttaviga, og sammen utfordrer de både skjebnen, Kaptein Sabeltann og andre farlige fiender som dukker opp.

Kaptein Sabeltann Og Den Forheksede Øya (2008)
Pinky finner ikke roen i Kjuttaviga. Han grubler stadig på hvor faren hans, Morgan, er blitt av. Langemann og de andre sjørøverne vet kanskje svaret? Han får med seg Sunniva på en eventyrlig reise mot Det Usynlige Land, hjemstedet til selveste Kaptein Sabeltann. Så når den Sorte Dame setter kursen mot farvannet der vraket av Morgans skute ble funnet for mange år siden, er Pinky og Sunniva om bord - men ingen aner at de snart skal gå i land på en forhekset øy …
Produktfakta
Produksjonsår 2011 Format DVD
Sone Sone 2 Sjanger Barn
Antall disker 4 Spilletid 5 timer 25 minutter
Aldersgrense Ingen Lydformater Dolby Digital 5.1 (Norsk), Stereo 2.0 (Norsk)
Bildeformater Fullscreen 4:3, Widescreen 16:9 Anamorphic Skuespillere Terje Formoe
Bestillingsnummer 803109 Serie Kaptein Sabeltann